• Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
  • Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral
Raw Jamun Honey | Monofloral

Raw Jamun Honey | Monofloral

Raw Jamun Honey | Monofloral

Rs. 276.00 Rs. 325.00


Tax included.

Free Shipping On Order Above 500


WEIGHT

350GM     700GM    

Quantity



  • Shelf Life: 18 Months



    Raw and organic, this honey is extracted from the bee boxes by our beekeepers, where the nectar collected is from the single-origin ajwain flowers. No additives are used.

    Benefits:

    • Helps treat respiratory diseases
    • Helps in preventing acid reflux
    • Helps in fighting infections

    Customer Reviews

    Based on 9 reviews Write a review


    Ingredients Raw honey

    Store at Room Temperature

    Q1. What are the benefits of ajwain honey?

    Answer: Vediko’s organic Ajwain Honey combines the benefits of raw honey with organically grown Ajwain. It helps in preventing acid reflux while fighting harmful infections. It also acts wards off respiratory diseases.

    Q2: What is Raw Honey?

    Answer: Raw honey is best described as honey that exists in the beehive, obtained directly from the honeycomb by extraction.

    Q3. What is the difference between raw honey and processed honey

    Answer: The main difference between raw and processed honey, is the extraction method and thereby, the nutritional value. Raw honey contains more variety and amount of nutrients because it does not go through pasteurization and filtration.

    Q4. Is Raw Honey safe?

    Answer: It is safe to consume raw honey because of the medicinal properties it contains.

    Q5. Can babies consume raw honey?

    Answer: Mothers are suggested to not feed their infants raw honey for it is associated with a gastrointestinal condition, called, infant botulism. However, babies with over one year of age can consume it.

    Q6. Does raw honey crystallize?

    Answer: The overabundance of sugar makes honey unstable, so, it’s natural for honey to crystallize. Nobody can fully prevent raw honey from crystallizing, but one can take steps to slow down the process. Crystallization happens much faster at lower temperatures.

    Q7: How is raw honey processed?

    Answer: Vediko’s raw honey is processed organically by extraction from the honeycombs of the hive and pouring it over a mesh or nylon cloth to remove the impurities such as beeswax and dead particles.

    Q9. Is there any flavour in your Jamun, tulsi, ajwain or litchi honey?

    Answer: Vediko’s raw honey combined with native organic herbs and berries, are rich in flavor. Tulsi, ajwain, litchi and Jamun, all have a natural flavor with numerous health benefits. These varieties are naturally flavored as per their floral origin. These are not artificially infused or flavored.

    Q10. Does raw honey expire?

    Answer: All of Vediko’s honey products are best 18 months from packing date.

    Q11. Can raw honey be applied on face?

    Answer: Honey is considered as an effective topical treatment for skin conditions on the face or other parts of the body due to the presence of microbial agents. But, different skin types react to natural remedies differently. So, one must first do a test on their hand or check-in with their dermatologist.



    YOU MAY ALSO LOVE THEM